Real Madrid: Pepe azt mondja, ő és csapattársa sem megy el

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.26. 18:58
Pepe, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid védője elmondta, a klubnál mindenki úgy készül, hogy Sergio Ramos marad a királyiak játékosa.

„Talán Mr. Ramos is a folyamat része. Nem tudhatjuk…” – reagált Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere néhány napja arra a felvetésre, hogy a spanyol hátvéd valóban az angol klubhoz szerződik-e. reagált Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere néhány napja arra a felvetésre, hogy a spanyol hátvéd valóban az angol klubhoz szerződik-e.

Rafa Benítez, a Real Madrid vezetőedzője ugyanakkor azt mondta, biztos benne, hogy Ramos marad a spanyol fővárosban, és most Pepe is így fogalmazott.

„Senkinek sem fordul meg a fejében az, hogy Sergio nem lesz itt velünk a következő szezonban – mondta Pepe. – Ő a kapitányunk, biztos vagyok benne, hogy marad, mert szeret minket és a klubot is.”

A portugál védő elmondta azt is, bár a következő szezon végén lejár a szerződése a blancókkal, hamarosan meghosszabbítja a megállapodását a klubbal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik