Real Madrid: Nem én akartam ezt a váltást - Di María

Vágólapra másolva!
2014.08.27. 07:09
Ángel Di María a Real Madrid szurkolóinak írt nyílt levelében leszögezte, nem ő erőltette, hogy elhagyja a spanyol klubot, és sajnálja, hogy nem tudott a BL-győztesnél maradni.

„Véget ért a Real Madridnál eltöltött időszakom, nehéz pár sorba összefoglalni, mit érzek. Megtiszteltetés volt a Real mezét viselni, büszke vagyok rá, hogy megtehettem, és ilyen társakkal játszhattam együtt. Sajnos mennem kell, de szeretném leszögezni, hogy nem én akartam ezt a váltást. Fejlődni akartam – írta a kedden a Manchester Unitedhoz szerződő Di María. – Miután megnyertük a Bajnokok Ligáját, azzal a reménnyel mentem el a világbajnokságra, hogy a klub vezetősége meghálálja, amit tettem, de ez a várt gesztus sohasem érkezett el. Sportszerű elbánást kértem, de sok hazugságot hallottam, valaki talán nem szeret engem itt. Semmi köze ennek a pénzhez. Remélem, a Manchester Unitednál megkapom, amit itt nem.” a Manchester Unitedhoz szerződő Di María. – Miután megnyertük a Bajnokok Ligáját, azzal a reménnyel mentem el a világbajnokságra, hogy a klub vezetősége meghálálja, amit tettem, de ez a várt gesztus sohasem érkezett el. Sportszerű elbánást kértem, de sok hazugságot hallottam, valaki talán nem szeret engem itt. Semmi köze ennek a pénzhez. Remélem, a Manchester Unitednál megkapom, amit itt nem.”

Di María elnézést kért a hibáiért, amit a Realnál eltöltött négy éve alatt elkövetett, s hozzátette, minden meccsen kitette a lelkét a pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik