nemzetisport.hu 2013.08.02 19:19 Frissítve: 2015.03.18 01:52

Real Madrid: Mourinho telefonon invitálta Khedirát a Chelsea-hez

José Mourinho, az Európa-liga-győztes Chelsea nyáron kinevezett menedzser telefonon érdeklődött korábbi játékosa, a Real Madridot erősítő, német válogatott Sami Khedira iránt. Érdeklődésének fő célja nem volt más, mint a 26 éves stuttgarti születésű középpályás Londonba csábítása.


A Marca cikke szerint az olasz Carlo Ancelotti érkeztével Khedira korábban bombabiztosnak tűnő helye a kezdőcsapatban megszűnhet. Ancelotti a szakvélemények alapján jobban kedveli, ha a középpályán több a kreatívabb játékos, mint a jó fizikai adottságokkal rendelkező.

Mourinho állítólag telefonon érdeklődött Khediránál, mit hoz számára a jövő Madridban, ahova egyébként a portugál szakember vitte még három éve. A német futballista pedig nem tudott határozott választ adni, jövője erősen kérdőjeles a Madridnál. Mourinho pedig nem bánná, ha Khedira Chelsea-ben is az ő játékosa lenne. Ha minden igaz, a portugál főszerepet szánna neki a londoniak középpályáján.

A Realnál bizony hosszú lett a két, esetleg három középpályás poszt valamelyikére jelentkezők névsora. A nyáron igazolt Isco, Asier Illaramendi fiatal páros mellett a Castillától felhozott brazil Casemiro is a felnőttekkel készülhet az idényre, s akkor Luka Modricról vagy a sérülésből a vártnál gyorsabban lábadozó Xabi Alonsóról még nem is beszéltünk.

Khedira jó eséllyel mindennél előrébb helyezi most a rangsorban a nettó játékpercek mennyiségét, hisz jövő nyáron világbajnokságot rendeznek Brazíliában, a tunéziai felmenőkkel rendelkező német válogatott pedig csúcsformában akar majd Joachim Löw szövetségi kapitány rendelkezésére állni.
2020.03.29 14:24:18

Spanyol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Már 15 évesen a felnőttekkel edzett, Arteta és Iniesta is amondó, a legnagyobb tehetség volt köztük.

2020.03.21 10:41:11

Spanyol labdarúgás HUBER TAMÁS

Negyvenéves lett a brazilok klasszisa, aki pályafutása során mindent megnyert, amit csak egy labdarúgó nyerhet.

2020.03.18 20:04:01

Spanyol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

A szlovén városkából induló kapusnak jólesik a dicséret, de egy BL-győzelemért minden egyéni elismerését odaadná. Portré.

2020.03.08 16:50:38

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Nagyon nem ment Sevillában a győzelmi kényszerben lévő madridiaknak, a Barcelona nagy örömére.

2020.03.07 18:09:19

Spanyol labdarúgás H. D.

Quique Setién csapata sokáig szenvedett, de egy tizenegyesből szerzett góllal nyert.