Real Madrid: Mourinho csúnyát mondott a bírónak, eltilthatják

Vágólapra másolva!
2010.11.11. 10:58
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője eltiltásra számíthat, miután a Murcia ellen 5–1-re megnyert szerdai Király-kupa-mérkőzésen megsértette a játékvezetőt, aki ezért elküldte a kispadtól.

José Luis Paradas Romero játékvezető a következőképp indokolta a Real vezetőedzőjének szerdai kiállítását a hivatalos jelentésében: „A 37. percben José Mario dos Santos Mourinho Félix azért kapott figyelmeztetést, mert felemelt karral tiltakozott az egyik döntésem ellen. Miután figyelmeztettem, felém fordult, és azt mondta: B... meg!"

Mourinho a mérkőzés korábbi szakaszában is többször hevesen reklamált, elhagyta a számára kijelölt technikai zónát, és a negyedik játékvezető sikertelenül próbálta nyugalomra inteni. A portugál tréner a Real Madrid edzőjeként először részesült ilyen büntetésben.

MOURINHO: IRÁNY A LELÁTÓ!
 

 

A spanyol sportlap, a Marca gyűjtése szerint Mourinhót portugáliai edzősködése idején háromszor állították ki, Olaszországban négyszer. A lap említést tesz a 2005-ös Barcelona–Chelsea Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőről is, amelyet követően az akkor a londoniakat irányító Mourinho két mérkőzésre szóló eltiltást kapott, amiért részrehajlással vádolta – a mérkőzés utáni napokban kapott halálos fenyegetések hatására amúgy vissza is vonuló – Anders Frisk svéd játékvezetőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik