nemzetisport.hu 2019.05.30 18:24 Frissítve: 2019.06.02 00:24

Real: menni vagy maradni? Ramos egyértelmű választ adott!

A Real Madrid csütörtök délután tartott sajtótájékoztatóján Sergio Ramos a klub csapatkapitánya bejelentette, hogy maradni szeretne a királyi gárdában, és a Santiago Bernabéuból szeretne visszavonulni.

Valóban volt egy ajánlata Ramosnak, Kínából, de... (Fotó: AFP)

 

Ramos az első mondataival lezárta a találgatásokat, amelyek arról szóltak, hogy valóban távozni szeretne-e a fővárosi alakulatból egy kínai csapat kedvéért.

„Szeretnék mindent tisztázni a jövőmmel kapcsolatban. Ki akarom tölteni a szerződésemet itt, a Real Madridnál, s ha tehetném, életem végéig meghosszabbítanám a szerződésemet. Az álmom, hogy innen vonuljak vissza. A kapcsolatom az elnökkel nagyon jó, a szerződésemet pedig nem szeretném felrúgni” – mondta Sergio Ramos a sajtótájékoztatón.

A spanyolok csapatkapitányát megkérdezték a kínai ajánlatról is, s elárulta, hogy a lehetőség valóban előtte állt, ő azonban egy percig sem hezitált.

„Valóban volt egy ajánlatom Kínából, de ez nem befolyásolta a döntésemet. Ha a szurkolók vagy a klub nem szeretné, hogy itt legyek, akkor talán megfontolnám, de ez nem így van. Átbeszéltük az ajánlatot az elnökkel, de mindenképp itt szeretném folytatni” – tette hozzá a spanyol védő.

Ramos kijelentette, nem menne olyan klubba, amely a spanyol bajnokságban vagy a nemzetközi porondon versenyezhet a királyi gárdával.

„A szívem itt van Madridban, és sohasem mennék olyan csapatba, amelyik találkozhatna a Real Madriddal. Ha már nem tudok a Real szintjén teljesíteni, akkor talán elmegyek, de ez nem most lesz.”

2020.02.16 20:34:56

Spanyol labdarúgás B. J.

A kiesés ellen harcoló Celta szerezte a bajnoki első és utolsó találatát – nem tudott nyerni az éllovas.

2020.02.15 10:19:43

Spanyol labdarúgás B. L.

A vendégek első gólját érvénytelenítette a VAR, a katalánok gyorsan kétszer büntettek.

2020.02.14 18:48:41

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

A két tartalékos csapat remek, izgalmas, nagy iramú mérkőzéssel nyitotta meg a La Liga 24. fordulóját.

2020.02.09 14:32:59

Spanyol labdarúgás B. J.

A hazaiaktól remekelt az első félidőben Fekir, majd kiállították – a másik oldalon Messi három gólpasszt adott!

2020.02.09 14:07:02

Spanyol labdarúgás B. J.

Bale kezdett, Jovics bombagólt lőtt, újabb fontos három pontot szerzett az éllovas madridi csapat.