Real Madrid: megegyeztek De Geával, két játékos az MU-hoz mehet – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.28. 14:40
A Marca értesülései szerint a Real Madrid labdarúgócsapata mindenben megegyezett David de Geával, aki állítólag már megkérte a Manchester United vezetőségét, hogy a nyári átigazolási időszakban engedjék el a királyi gárdához.

A 26 éves kapus klubváltása 2015 nyarán meghiúsult, miután a két klub kicsúszott az átigazolási határidőből. De Gea örülne, ha ez még egyszer nem történne meg, ezért már időben jelezte a manchesteri klub elöljáróinak, hogy idén szeretne visszatérni Spanyolországba.

A Marca információi szerint a spanyol válogatott első számú kapusának vételára a 75 millió eurót is meghaladhatja – korábban egyetlen kapuvédőért sem fizettek ennyi pénzt –, de nincs kizárva, hogy a Real Madrid egy vagy két futballista játékjogát átengedi az angoloknak. José Mourinho, az MU menedzsere régóta érdeklődik Álvaro Morata és James Rodríguez iránt, és mivel a két klub között jó a kapcsolat, elképzelhető, hogy nem csak De Gea ügyében születik egyezség.

A Marca hozzáteszi, a Manchester United már megtalálta De Gea utódját: a kiszemelt a Manchester City kapusa, a mostani szezont kölcsönben a Torinónál töltő Joe Hart.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik