Real Madrid: megegyeztek Christian Eriksennel – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.02. 11:01
null
Christian Eriksen (Fotó: AFP)
Spanyol és angol lapinformációk szerint a Real Madrid szóban megegyezett Christian Eriksennel, a Tottenham Hotspur labdarúgójával – a dán légiós persze csak akkor szerződtethető, ha a királyiaknak sikerül megállapodni az angol klubbal is.

 

A spanyol As szerint a Christian Eriksen megszerzésével régóta próbálkozó Real Madrid a jelenlegi, évi mintegy négymillió eurós fizetésénél jobb bérajánlattal győzte meg a játékost.

A Tottenham a múlt év végén 250 millió eurós vételárat „üzent meg” Madridba, ám a két ország sportsajtója most úgy véli, a Spurs már 150 millióért is adná a dánt – nem kis részben azért, mert Eriksen egyelőre nem mutat hajlandóságot jövő nyáron lejáró szerződése meghosszabbítására, az új stadionjába rengeteg pénzt ölő londoni klub pedig nem engedheti meg magának, hogy jövőre ellenszolgáltatás nélkül veszítse el az értékes labdarúgót.

A Real a közelmúltban előszeretettel erősített a Tottenhamből, ennek ellenére nem lesz könnyű megállapodásra jutnia – emlékeztet az As –, mert Luka Modricot (2012) és Gareth Bale-t (2013) is csak hosszas alkudozás után tudta megszerezni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik