Real: még a BL-döntő előtt a Juvéhoz szerződik Khedira?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.26. 11:52
A Real Madrid német középpályása, Sami Khedira minden jel szerint az olasz bajnok Juventusnál folytatja a pályafutását, a hírek szerint már csak az orvosi vizsgálaton kell átesnie a futballistának.

A királyi gárdától távozó Khedirát az elmúlt napokban egyre gyakrabban hozták szóba a „zebrákkal”, helyi lapértesülések szerint pedig a még az együttes Barcelona elleni BL-döntője (június 6.) előtt véglegesítené az igazolást.

A La Gazzetta dello Sport és a Tuttosport is azzal indította a napot, hogy az egyezség virtuálisan már megköttetett, már csak az orvosi vizsgálat van hátra.

A 28 éves játékos ingyen érkezhet a torinói együtteshez, ahol három szezonon keresztül, évi 4 millió eurót kereshet – de a bónuszoknak köszönhetően a pályán nyújtott teljesítménye fejében ez az összeg növekedhet.A királyi gárdától távozó Khedirát az elmúlt napokban egyre gyakrabban hozták szóba a „zebrákkal”, helyi lapértesülések szerint pedig a még az együttes Barcelona elleni BL-döntője (június 6.) előtt véglegesítené az igazolást.

A La Gazzetta dello Sport és a Tuttosport is azzal indította a napot, hogy az egyezség virtuálisan már megköttetett, már csak az orvosi vizsgálat van hátra.

A 28 éves játékos ingyen érkezhet a torinói együtteshez, ahol három szezonon keresztül, évi 4 millió eurót kereshet – de a bónuszoknak köszönhetően a pályán nyújtott teljesítménye fejében ez az összeg növekedhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik