Real Madrid: Londonba költözik a csapat játékosa?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.14. 15:42
A Diario Gol úgy értesült, hogy a Real Madridban futballozó Álvaro Morata kedvese házat vásárolt Londonban. A hírek szerint ez is annak a jele, hogy a támadó valószínűleg a Chelsea-ben folytatja pályafutását a nyártól.

A 24 éves labdarúgónak csupán epizódszerep jut Zinédine Zidane csapatában, a több játéklehetőség reményében pedig távozni szeretne. A királyiak egyúttal szívesen látnák a spanyol fővárosban Eden Hazard-t és Thibaout Courtois-t is. Egyáltalán nem kizárt tehát, hogy játékost cseréljen a két klub, úgy, hogy valamennyi összeget még fizetnének a blancók Morata mellé.

A modell Alice Campbell állítólag azt mondta a spanyol lapnak, hogy még feljebb léphet majd karrierjében azzal, hogy Londonba költözik.

Moratának egyébként 2021-ig van érvényes szerződése a Real Madriddal. Piaci értékét a transfermarkt.de 40 millió euróra becsüli.

 

Gracias por apoyarme siempre... por ser mi mayor fan y mi primera crítica. Eres la gran parte de mi felicidad! Te amo @alicecampello

267.1k Likes, 785 Comments - Álvaro Morata (@alvaromorata) on Instagram: "Gracias por apoyarme siempre... por ser mi mayor fan y mi primera crítica. Eres la gran parte de mi..."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik