Real Madrid: jön a Costa Rica-i vb-hős, egyezség a Levantéval

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.03. 19:48
null
Navas alighanem élete szerződését köszönheti a remek vb-szereplésnek (Fotó: Reuters)
A Real Madrid labdarúgócsapata rövid közleményben jelentette be hivatalos oldalán a Costa Rica-i válogatott kapusa, Keylor Navas szerződtetését a Levantétól.

A Costa Rica-i válogatottal a világbajnokságon remekelő, a torna legjobb kapusai közé tartozó 27 éves Navas hat évre ír alá a Real Madridhoz. Bemutatása augusztus 5-én, 13 órakor lesz a Bernabéuban – de ezt még meg kell előznie a kötelező orvosi vizsgálatoknak. A Marca értesülései szerint a Real Madrid kifizette a Levanténak a Navas szerződésében szereplő kivásárlási záradékban meghatározott árat, tízmillió eurót.

Navas a Costa Rica-i Saprissa csapatában nevelkedett – innen került be a válogatottba is, melyben 2008-ban debütált, és azóta 58 alkalommal szerepelt –, majd az Albacetében kezdte meg európai karrierjét, 2012-től volt a Levante futballistája. A Costa Rica-i kapus Iker Casillasszal versenghet a Realban a kezdőcsapatbeli helyért, már ha az előző szezonban a bajnokságban kezdőkapusként szereplő Diego López távozik, ami ezek után szinte biztos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik