Real Madrid: Isco aláírt a blancókhoz - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.27. 13:16
null
Isco már hivatalosan is a Real Madrid játékosa
A spanyol élvonalbeli Real Madrid labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy Isco a klubhoz igazol. A Málagától érkező spanyol válogatott középpályás ötéves szerződést köt a fővárosi együttessel.

Csütörtökön hivatalossá vált, amit Florentino Pérez klubelnök már beharangozott: a Real Madrid és a Málaga megegyezett Isco átigazolásáról, a válogatott középpályás ötéves szerződést kötött a fővárosi csapattal. Isco bemutatására július 3-án kerül sor az orvosi vizsgálat után a Bernabéu-stadionban.

A 21 éves, valenciai nevelésű, de stabil élvonalbeli játékossá a Málagában lett spanyol válogatott játékosért zajló versenyfutásban a Manchester City is részt vett, ám a Real Madrid végül az angol gárda előtt ért célba. A blancók a hírek szerint 30 millió eurót fizettek Isco játékjogáért a Málagának.

Isco U21-es Európa-bajnokságot nyert a spanyol válogatottal, 2012 legjobb 21 éve alatti játékosának is megválasztották. 2010 novemberében mutatkozott be a Valencia felnőttcsapatában, a Logrones elleni kupameccsen két góllal debütált. Három nappal később a bajnokságban is bemutatkozott, majd a 2010–2011-es szezont követően aláírt a Málagához.

Az andalúziai együttesben 69 bajnokin 14-szer volt eredményes, a legutóbbi idényben 45 meccsen 12-szer talált a hálóba (9-szer bajnokin, még háromszor a BL-ben).

Dani Carvajal (Bayer Leverkusen) visszaigazolása és Casemiro (Sao Paulo) teljes játékjogának megszerzése után Isco a Real Madrid harmadik nyári szerzeménye.

ISCO LEGSZEBB MEGMOZDULÁSAI

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik