Real Madrid: Iker Casillas bejelentette a visszavonulását

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.08.04. 13:54
null
„Az út, amin haladsz és az emberek, akikkel ezt megteszed a fontos, nem a cél, ahová tartasz” (Fotó: AFP)
Iker Casillas kedden hivatalosan is megerősítette azt, amit már nagyjából mindenhol elkönyveltek az elmúlt hetekben: visszavonul a labdarúgástól.



„Az út, amin haladsz és az emberek, akikkel ezt megteszed a fontos, nem a cél, ahová tartasz, mert az csak munkával és erőfeszítéssel elérhető, és azt hiszem, kétség nélkül állíthatom, hogy álmaim utazása és végállomása volt”– írta közösségi felületeire Iker Casillas.

A legendás kapus 2019 áprilisában védett legutóbb, május elsején szívinfarktussal vitték kórházba, azóta pedig bár az FC Portónál nevezték a (végül aranyérmes) bajnoki keretbe, és tett sejtelmes utalást fotójával a visszatérésével kapcsolatban, nem lépett pályára tétmérkőzésen.

Casillas a hírek szerint nem szakad el a futballtól, a Real Madridnál Florentino Pérez klubelnök tanácsadója lehet, hasonló szerepkört tölthet be a klubnál, mint anno Zinédine Zidane.

Casillas három BL-t, öt bajnoki címet, két Király-kupát, négy spanyol Szuperkupát, két Interkontinentális-kupát és egy klubvilágbajnokságot, valamint két európai Szuperkupát nyert a királyi gárdával, a válogatottal világ- és kétszeres Európa-bajnok.

Lo importante es el camino que recorres y la gente que te acompaña, no el destino al que te lleva, porque eso con trabajo y esfuerzo, llega solo y creo que puedo decir, sin dudar, que ha sido el camino y el destino soñado #Grac1as

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik