Real: „Cristiano Ronaldóból nagyszerű védő lesz!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.29. 19:10
null
Ryan Babel nem kecsegteti sok jóval Cristiano Ronaldót (Fotó: Action Images)
A korábbi Liverpool-támadó Ryan Babel gúnyolódva megjegyezte, hogy „Cristiano Ronaldóból nagyszerű védő lesz”, ha a Real Madrid valóban Rafa Benítezt nevezi ki új vezetőedzőjévé.

 

A 28 éves holland futballista 2007 és 2010 között dolgozott együtt a spanyol mesterrel az angol klubnál, és figyelmeztette a portugál klasszist, hogy nem tetszik majd neki Benítez módszere.

„Benítez úton van a Real Madridhoz? Nagyszerű védővé változtatja majd Cristiano Ronaldót” – írta Twitterén a jelenleg a török Kasimpasát erősítő Babel.

„Az emberek nem értik. Meg tudnám tölteni az idővonalatokat történetekkel, amelyeket átéltem... Azt hiszem, meg kell várnom, míg hivatalosan visszavonulok, aztán elmesélem egy könyvben... Nem terveztem, hogy írok egyet, de tudom, hogy néhányan megpróbálnak meggyőzni, hogy megtegyem ezt” – folytatta.

„A tisztánlátás kedvéért... Nem azt mondom, hogy rossz menedzser, sőt, taktikailag az egyik legjobb. Én a zárt ajtók mögötti emberről beszélek” – zárta gondolatait a holland játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik