Real Madrid: Cristiano Ronaldo elárulta, mitől fél a legjobban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.27. 17:13
null
Cristiano Ronaldo elárulta a legnagyobb félelmét
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál aranylabdás futballistája legújabb interjújában elárulta legnagyobb félelmét, hogy ki motiválja leginkább, mi a legnagyobb szenvedélye a pályán kívül, és azt is, mire gondol a kezdés előtt.

„Fiatalon meghalni – felelte a legnagyobb félelmét firtató kérdésre Cristiano Ronaldo. – Öreg akarok lenni, és nyolcvan-kilencven évesen meghalni.”

A háromszoros aranylabdás elmondása szerint a pályán kívül igyekszik annyira normális, hétköznapi életet élni, amennyire csak lehet, a családjával, a fiával és a barátaival eltölteni a szabadidejét, a futballon kívüli legnagyobb szenvedélyének azt nevezte meg, amikor a fiával játszik.

S hogy hogyan motiválja magát az, akit évek óta a világ egyik legjobbjának tartanak?

„Évről évre az a kihívás, hogy megpróbáljak a legjobb lenni. Keményen edzek, hogy mindig százszázalékos legyek. A fő célom az, hogy mindig sikereket arassak, ez az, amiért mindig küzdök, és azt hiszem, az elmúlt nyolc, kilenc, tíz évben elég jól is ment. Úgyhogy megpróbálom ugyanígy folytatni.”

Cristiano Ronaldo hozzátette, a legnagyobb inspirációt és motivációt azoktól kapja, akikkel nap mint nap együtt dolgozik, ők töltik fel pozitív energiákkal, ami a legfontosabb a számára. És hogy mire gondol közvetlenül a pályára lépés előtt?

„Semmi különösre, csak próbálom élvezni. Szeretek futballozni, úgyhogy csak élvezem a játékot, és azt szeretném elérni, hogy a közönség is élvezze” – zárta gondolait a 30 éves támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik