Real Madrid: Cristiano Ronaldo 2018-ig hosszabbított - hivatalos

Vágólapra másolva!
2013.09.15. 10:59
null
A portugál klasszis meghosszabbította 2015-ben lejáró szerződését (Fotó: realmadrid.com)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgója 13.45-kor hivatalos sajtótájékoztató keretében írta alá új, 2018-ig szóló szerződését a királyiaknál.

A 13.45 órakor kezdődött sajtótájékoztatón először Florentino Pérez elnök, majd a játékos is aláírta az új, 2018-ig szóló szerződést.

„Szeretném megköszönni a csapat és a szurkolók biztatását, miattuk döntöttem úgy, hogy maradok. Ez a legnagyszerűbb klub az egész világon. Nagyon boldog vagyok az új szerződés miatt, ezután is a legjobb tudásom szerint fogok játszani, és megteszek mindent az együttesért. A pénz persze nagyon fontos, de nemcsak az van a világon, nem ez volt az oka, hogy hosszabbítottam” – nyilatkozta a portugál a sajtótájékoztatón.

Cristiano Ronaldo korábban érvényben lévő szerződése 2015 nyarán járt volna le, és évente „csak” tízmillió eurót garantált a számára. A hírek szerint a francia címvédő Paris Saint-Germain is megkörnyékezte a nyáron a portugált, aki erre is kitért a sajtótájékoztatón.

„Valóban kaptam ajánlatot Párizsból, de sosem akartam távozni. Ha a legjobb csapatnál vagy, miért akarnál eligazolni? Korábban olyat is nyilatkoztam, hogy szomorú vagyok Madridban, talán azt nem kellett volna, de én sem vagyok tökéletes” – tette hozzá a blancók hetese.

Hivatalos információk még nem érkeztek az új szerződés részleteiről, azonban a Marca szerint a mai aláírással C. Ronaldo évi 17 millió eurót keres majd, amivel ő lesz Spanyolország legjobban fizetett játékosa, megelőzve Lionel Messit és új csapattársát, Gareth Bale-t.

A hírek szerint a kivásárlási ár nem változott: az érdeklődő kluboknak ezt követően is 1 milliárd eurót kell fizetniük a Real Madridnak, ha szeretnék soraikban tudni Ronaldót.

2018-ig a Realban: Cristiano Ronaldo az aláírási ceremónián (Fotó: Reuters)
2018-ig a Realban: Cristiano Ronaldo az aláírási ceremónián (Fotó: Reuters)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik