Real Madrid: „CR emelést kap, de Messi fizetésétől elmarad”

Vágólapra másolva!
2018.04.23. 19:19
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid hamarosan megemeli Cristiano Ronaldo fizetését – véli a spanyolfutball-szakértő Guillem Balague.

A portugál szuperklasszis Neymar és Lionel Messi fizetésével megegyezőt szeretne magának kiharcolni, és Florentino Pérez klubelnök a hírek szerint hajlik rá, hogy a keresete megközelítse az említett duóét.

„Nem kapja meg pontosan azt az összeget, de közel lesz hozzá – idézi a Sky Sports a spanyol futball szakértőjének számító Guillem Balaguét.Ronaldo távozással kapcsolatos fenyegetőzései és a boldogtalanságával kapcsolatos pletykák csak a jobb szerződés kicsikarására irányultak.”

„Senki sem akarja kifizetni azt az összeget, amiért a Real Madrid megválna tőle, valamint azt az összeget sem, amit fizetésként kér” – tette hozzá a szakértő.

„Mivel ebben a szakaszban újra megmutatta, hogy olyan játékos, aki képes lehet a Real Madridot trófeákhoz segíteni, a klubnak közel kell járnia az általa kért 35 millió eurós éves bérhez, valahol 30 millió euró körüli összeg lesz. A Real pedig nem fog túl sokat tárgyalni erről” – zárta gondolatait Balague.

BAJNOKOK LIGÁJA
ELŐDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
KEDD
20.45:
Liverpool (angol)–Roma (olasz) (Tv: M4 Sport, Sport1)
SZERDA
20.45: Bayern München (német)–Real Madrid (spanyol) (Tv:M4 Sport, Sport2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik