Real Madrid: Casillas lesz az első számú kapus - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.21. 14:29
A spanyol AS értesülései szerint a Real Madrid olasz vezetőedzője, Carlo Ancelotti eldöntötte, hogy a szezonban a rutinos Iker Casillas lesz a „királyi gárda” első számú kapusa.

A lap úgy tudja, az olasz szakember szeretné az évad rajtja előtt tisztázni a kérdést, hogy ne kerüljön olyan helyzetbe, mint az előző idényben, amikor Casillas és az azóta a Milanhoz szerződő Diego López rivalizálása folyamatos témát szolgáltatott a sajtónak, s belső feszültségekhez is vezetett.

Ancelotti a bajnoki és a Bajnokok Ligája-meccseken a csapatkapitány Casillasra számít, míg a nyáron igazolt Costa Rica-i válogatott Keylor Navas a kupameccseken kapja meg a lehetőséget. Így az is biztosnak tűnik, hogy a hétfői első bajnokin (kezdés 20 órakor), a Córdoba elleni hazai meccsen (20.00) Casillas áll a Real hálója előtt.

A lap hozzáteszi, hogy bár Casillas élvezi a bizalmat, a döntés nincs kőbe vésve, a teljesítmény számít majd hosszú távon.

Az AS úgy tudja, Villiam Vecchi kapusedző is egyetért a döntéssel, és mindent megtesz azért, hogy a három kapus (Casillas, Navas, Pacheco) egymást segítve minél jobb teljesítményt nyújtson végig a szezon során.

Közben kérdés viszont, hogy a Szuperkupa-párharc esti visszavágóján ki áll a kapuban – ezt Ancelotti a mai sajtótájékoztatóján nem volt hajlandó elárulni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik