Real Madrid: „C. Ronaldo nem érdemli meg az Aranylabdát!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.28. 18:36
Rafael Márquez, az FC Barcelonát 2003 és 2010 között erősítő mexikói védő szerint a Real Madrid portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo nem érdemli meg a szezonban nyújtott teljesítménye alapján a negyedik Aranylabdát.

Bár Cristiano Ronaldo a Real Madriddal bajnoki címet, valamint Bajnokok Ligája-elsőséget sem ünnepelhetett, egyéni statisztikái így is kiemelkedőek a 2014–2015-ös szezonban. A blancók hetese 54 tétmeccsen 61 gólt szerzett a Real mezében, ráadásul kiosztott 22 gólpasszt is, Rafa Márquez szerint azonban ez a teljesítmény kevés egy újabb Aranylabdához. Rafa Márquez szerint azonban ez a teljesítmény kevés egy újabb Aranylabdához.

„Cristiano Ronaldo nem érdemli meg az Aranylabdát! Többször láttuk, hogy bár kiemelkedő alakja a Real Madridnak, képtelen a hátán cipelni a csapatot. Biztosan ott lesz a díjra esélyesek között, ám vannak olyan játékosok, akik jóval többet tettek le az asztalra az utóbbi hónapokban” – mondta a goal.com-nak Márquez, aki Carlo Ancelotti menesztéséről is szót ejtett.

„A Real Madrid nem nyert bajnokságot, sem Király-kupát, ráadásul a Bajnokok Ligája döntőjéig sem jutott el a csapat. Egy ilyen hatalmas klubnál ez megengedhetetlen, Ancelotti számíthatott erre!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik