Real Madrid: C. Ronaldo két meccsről is lemaradhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.25. 14:39
A mai orvosi vizsgálatok során kiderült, hogy Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának Almería ellen lecserélt klasszisa combizomsérülést szenvedett, így minden bizonnyal kihagyja a Galatasaray elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzést.

A spanyol bajnokság góllövőlistáját 17 találattal vezető C. Ronaldo az 54. percben hagyta el a pályát az újonc elleni szombati találkozón, miután fájdalmat érzett a bal lábában.

A hétfői orvosi vizsgálatok alkalmával kiderült, hogy a portugál kiválóság bal combjának hátsó részén sérült meg egy izom, amely szinte biztosan megakadályozza őt abban, hogy pályára lépjen a Galatasaray elleni BL-meccsen, sőt a Valladolid elleni hétvégi játéka is kérdéses.

Az utóbbi időben kirobbanó formában futballozó CR a madridi klinikáról távozva annyit mondott a sajtó helyszínen tartózkodó képviselőinek, hogy „jól érzem magam”.

A Bajnokok Ligája B-csoportját a Galatasaray előtt hat ponttal vezető Real Madridnak már egy döntetlen is elegendő a szerdai találkozón a továbbjutás és a csoportelsőség bebiztosításához.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik