Real Madrid: Benzema vallott, vádat emeltek ellene

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.05. 11:25
null
Karim Benzema állítólag vallomást tett, az ügyészség cáfol (Fotó: Action Images)
Karim Benzema, a Real Madrid francia válogatott labdarúgója a versailles-i bíróságon azt vallotta, hogy részt vett Mathieu Valbuena zsarolásában a „szexvideó” kapcsán. Az ügyészség vádat emelt ellene.

Mint ismert, a 27 éves Benzemát szerdán őrizetbe vette a francia rendőrség, hogy kihallgassák a szintén válogatott Mathie Valbuena „szexvideós” zsarolási ügyében. A Real Madrid támadója csütörtökön a bíróságon elismerte, részt vett Valbuena megzsarolásában – tudta meg a BFM TV.

Benzema az ügyvédje ellenzése ellenére vallott az őrizetben.

„Karim Benzema elismerte, hogy beszélt Mathieu Valbuenával. A videofelvétel három ismerősénél volt, nekik közvetített. Elérte, hogy válogatott csapattársa kizárólag vele kommunikáljon – árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás. – Szívességet akart tenni a barátjának, de elmondása szerint nem gondolta, hogy ezzel bántja Valbuenát.”

Az ügyészség a francia RTL televízióban cáfolta, hogy ez a leírás megfelelne a valóságnak, de csütörtök délután bejelentette, vádat emelt Benzema ellen.

Benzema október ötödikén Clairefontaine-ben, a francia nemzeti együttes főhadiszállásán beszélt Valbuenával az ominózus videóról. A jogászok azt szeretnék kideríteni, hogy Benzema baráti tanácsot adott társának vagy nyomást gyakorolt rá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik