Real Madrid: Benzema elfogadta Pepe bocsánatkérését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.01. 11:49
null
Pepe (balra) és Benzema nem mindig veszekedett a pályán, Real-gólnál együtt is ünnepeltek. Szombaton az Atlético ellen erre nem volt lehetőségük (Fotó: Action Images)
Tegnap összeült a Real Madrid labdarúgócsapata, hogy megbeszéljék a szombati madridi derbin történet rendhagyó esetet, amikor a blancók két játékosa, Pepe és Karim Benzema a pályán veszett össze egymással.

A megbeszélések után a portugál védő elnézést kért a francia támadótól, aki elfogadta a bocsánatkérést, és elmondta, hogy már el is felejtette az egészet.

A történtek után egyébként a csapatkapitányok véleménye is megegyezett Benzemáéval, aki már a pályán is annyit felelt vissza a tőle hepciáskodva nagyobb erőbedobást számon kérő védőnek, hogy ezt ne a pályán, ország és világ előtt beszéljék meg.

Amint arról korábban már beszámoltunk: a két légiós az Atlético egyik szabadrúgása előtt kezdett el veszekedni egymással, amikor éppen a védőpozíciójukat kellett volna elfoglalni. Mindezt a Khedira, Arbeloa, Sergio Ramos trió között, akik csak nehezen tudták lecsillapítani a feleket.

A rangadót Diego Costa találatával a vendég Atlético Madrid nyerte meg 1–0-ra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik