Real Madrid: Bale sérülés miatt kihagyja a BL-elődöntőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.25. 13:42
null
Gareth Bale három-négy hétig nem játszhat (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli Real Madrid hivatalos közleményben jelezte, Gareth Bale vádlisérülést szenvedett az FC Barcelona elleni rangadón (2–3). A walesi szélső a spanyol sajtó szerint három-négy hetet lesz kénytelen kihagyni.

 

 

Mint ismert, Gareth Bale vádlisérülés miatt kihagyta a királyi gárda Sporting Gijón és Bayern München elleni mérkőzéseit, ám a Barcelona elleni el Clásicón a kezdőcsapatban kapott helyett.

A vasárnapi mérkőzésen nem sokkal az első félidő vége előtt le kellett cserélni. A Real Madrid közleményéből kiderül, kiújult Bale vádlisérülése.

Az AS és a Marca azt írja, a 27 esztendős támadó várhatóan három-négy hétig lesz harcképtelen, így szinte biztos, hogy nem léphet pályára a Bajnokok Ligája elődöntőjében az Atlético Madrid elleni mérkőzéseken. Sőt, jó eséllyel a bajnokságban a Deportivo La Coruna, a Valencia, a Granada és a Sevilla elleni találkozókon sem számíthat rá Zinédine Zidane vezetőedző.

Ha Bale felépülése jó ütemben halad, akkor a Celta Vigo elleni elhalasztott bajnokin, az utolsó fordulóban esedékes Málaga elleni ligameccsen és a BL-döntőn pályára léphet – utóbbin nyilván csak akkor, ha csapata 2014 és 2016 után ismét bejut a fináléba.

LA LIGA – A BAJNOKESÉLYESEK HÁTRALÉVŐ PROGRAMJA
Barcelona (75) Real Madrid (75)
34. forduló Osasuna (20., o.) Deportivo (16., i.)
35. forduló Espanyol (9., i.) Valencia (12., o.)
36. forduló Villarreal (5., o.) Granada (19., i.)
37. forduló Las Palmas (13., i.) Sevilla (4., o.)
38. forduló Eibar (8., o.) Málaga (15., i.)
elhalasztott meccs Celta Vigo (10., i.)

 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik