Real: Bale-lel megállíthatatlanok lennénk - Modric

Vágólapra másolva!
2012.11.30. 11:43
Luka Modric nyilatkozataiban gőzerővel „dolgozik” azon, hogy volt klubtársa, Gareth Bale hozzá hasonlóan az angol Tottenham Hotspur labdarúgócsapatától a spanyol Real Madridba szerződjön. A horvát középpályás szerint a walesi szélsővel „megállíthatatlanok” lennének a „blancók”.

„Szoktunk beszélni egymással, így tudom, hogy minden szezonban a BL-ben játszana, a legnagyobb álma pedig a BL-győzelem – utalt Bale-re Modric. – A Real Madrid olyan nagy klub, amely megfelelő lehetne számára álmai beteljesítéséhez.”

A horvát karmester ennél is tovább megy, ő már látja is új csapatában a régi játszótársat.

„Most Cristiano Ronaldóval játszhatok együtt, aki ugyanolyan lendületes felfutásokra képes, közben kontroll alatt tartja a labdát, a védők pedig lepattannak róla, mint ahogyan Gareth-ről. Ha ők ketten együtt játszanának, megállíthatatlanok lennénk.”

Modric tisztában van vele, a Realnak adott esetben – ha Bale is a távozás mellett dönt, és a BL-ről adott esetben lemaradó Tottenham is megfizethető árat szab – nagy konkurenciával kell számolnia.

„Van néhány nagyszerű játékos a Premier League-ben, nálam Gareth most mind közül a legjobb és a legveszélyesebb. Már most ő a világ egyik legjobb futballistája, és ő ennél még jobb is lesz.”

Bale szerződése 2016-ig él a Tottenhamnél, amelyet aligha tölt ki, viszont a vevőnek mélyen a zsebébe kell nyúlnia, a kiinduló ár 35 millió font körül van most.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik