Real Madrid: Bale-lel megegyeztek, egy-két apróság hiányzik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.30. 16:39
null
Gareth Bale-t már tényleg csak hajszál választja el attól, hogy a Real Madrid játékosa legyen (Fotó: Action Images)
A BBC értesülései szerint Gareth Bale mindenben megállapodott a Real Madriddal, így már csak az hiányzik a walesi balszélső átigazolásának bejelentéséhez, hogy a Tottenham eldöntse, melyik spanyol ajánlatot fogadja el, és hogy a két klub egyeztessen arról, pontosan mikor jelentik be hivatalosan az átigazolást.

A játékos hamar megegyezett a Reallal szerződésének részleteiről, de a spanyol klub tett még egy ajánlatot a Tottenhamnek a korábbi 100 millió eurós után. Az új verzió szerint a madridiak 82 milliót fizetnének, de azt nem éveken át törlesztenék, hanem azonnal átutalnák a Spursnek.

„A Real Madrid külön-külön tárgyalt a játékossal és a Tottenhammel, a két megbeszélés egymástól függetlenül történt. Már csak annyi kell a bejelentéshez, hogy a Spurs eldöntse, melyik fizetési ajánlatot fogadja el, és hogy megegyezzenek arról, pontosan mikor hirdessék ki az átigazolást” – írja a BBC honlapja.

A Tottenham pénteken a román Vlad Chiriches és az argentin Erik Lamela érkezését is bejelentette, s mivel egyesek szerint a Spurs csak a Romától érkező dél-amerikai átigazolásának hivatalossá tételére várt Bale eladása előtt, az utolsó akadály is elhárult a labdarúgás történetének legnagyobb összegét megmozgató játékoseladás elől.

A spanyol As úgy tudja, Bale Londonban van, ahol a Tottenham székházában intézi a szokásos teendőket, elvarrja az utolsó szálakat is eddigi klubjánál. A madridi lap szerint a játékos bemutatására hétfőn kerül sor a Bernabéu Stadionban. Az átigazolás bejelentése ennél korábban meg fog történni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik