R. Madrid: „Bale 91.2 millió euró volt, Ronaldo hosszabbítani fog”

Vágólapra másolva!
2013.09.03. 10:18
A Real Madrid idén nyáron is robbantott az átigazolási piacon: a Tottenham játékosát, a walesi Gareth Bale-t elképesztő összegért szerződtette egy nappal a határidő lejárta előtt. A brit sajtó rekordösszegű, 100 millió euró körüli átigazolásról írt, míg a spanyol média állította, továbbra is Cristiano Ronaldo a világ valaha volt legdrágább játékosa, akiért a Real 2009-ben 94 millió eurót fizetett a Manchester Unitednek. Ernesto Bronzetti FIFA-ügynök tiszta vizet öntött a pohárba.
„Bale 91.2 millió euró ellenében igazolt a Tottenhamből a Realba, Cristiano Ronaldo pedig hamarosan aláírja új szerződését” – idézi a Mediaset Premium Ernesto Bronzettit, aki a Milanba igazoló Kaká kapcsán elmondta, a brazil fizetésének több mint feléről lemondott, hogy két évre aláírhasson a milánói gárdához, amelyben a napokban mutatják be hivatalosan.

Bronzetti korábban már több nagy üzletnél is közvetítői szerepet vállalt, 2001-ben például segédekezett Gaizka Mendieta ügyében, aki 48 millió euróért hagyta ott a Valenciát a Lazio kedvéért.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik