Real Madrid: a Barcának kínálta a klasszist, balhé lett belőle

Vágólapra másolva!
2015.06.19. 18:48
null
Sergio Ramost (balra) a testvére, René (jobbra) keverte bajba (Fotó: marca.com)
Egészen váratlan hírrel állt elő a CADENA Cope rádióadó, a spanyolok azt állították, a Real Madridnál futballozó Sergio Ramos ügynöke leült tárgyalni az FC Barcelona egyik elnökjelöltjével, Jordi Majóval. Az egyszerű pletyka hamar nagy vihart kavart.

Madridban Iker Casillas, Gareth Bale és Cristiano Ronaldo után Sergio Ramos bérelte ki a sportújságok címlapjait, a spanyol távozása állandó téma lett.

Mint arról angol lapértesülések alapján beszámoltunk, a Real Madrid vezetősége még nem tárgyalt Sergio Ramosszal a szerződéshosszabbításról, így a Manchester United máris bejelentkezett a blancóknál.

Ramos ennek ellenére több alkalommal kijelentette, szívesen játszana pályafutása végéig a Real Madridban, de testvére, René (aki egyben a játékos ügynöke) azt mondta, a mai futballban gyorsan változhatnak az álláspontok, sohasem lehet tudni, mit hoz a jövő.

A CADENA Cope rádióadónál azt állították, a világ- és Európa-bajnok középhátvéd ügynöke váratlan tárgyalásokba kezdett, és leült az ősi rivális Barcelona elnökjelöltjével, Jordi Majóval beszélni az átigazolásról.

A katalánok elnöki pozíciójára pályázó Majót természetesen azonnal megkérdezték, van-e valóságalapja a pletykának.

„Nem beszéltem Ramos bátyjával, egy közvetítőn keresztül azonban valóban felvettem vele a kapcsolatot, és az is igaz, hogy felkínálta nekem a Real Madrid védőjét, ilyen ügyekbe azonban nem szeretnék belefolyni” – mondta a Marcának Majó.

Egyes hírek szerint Sergio Ramos ügynöke meg sem kérdezte testvérét arról, szeretne-e a gránátvörös-kékeknél futballozni, mivel előre tudta, ügyfele mit válaszolna – René Ramosra így vélhetően vár egy kínos beszélgetés a közeljövőben…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik