Real Madrid: a Málaga 35 millió euróért adná el tehetségét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.23. 10:44
null
Isco a Real Madridnak is betalált decemberben (Fotó: Action Images)
Francisco Román Alarcón Suárez, ismertebb nevén Isco nagyon közel áll hozzá, hogy a következő szezontól a Real Madridban folytassa pályafutását – számol be a Marca. A madridi sportnapilap úgy tudja, a két klub vezetői és játékos édesapja szerdán Madridban találkoztak, hogy megkezdjék az átigazolás részleteinek egyeztetését.

 

A villámtárgyalás első és legfontosabb pontja az átigazolási összegben való megállapodás volt. A Málaga 35 millió eurót kér több európai élklub célkeresztjébe (Manchester City, Barcelona, Arsenal) is bekerült támadó középpályásért, aki februárban az Uruguay elleni 3–1-re megnyert barátságos mérkőzésen már a spanyol válogatottban is bemutatkozott.

A Real Madrid egy vagy akár több játékost is bevonna a transzferbe. A királyi klub részéről elsőként José Mária Calléjon neve vetődött fel, aki a 2012–2013-as szezont a Valenciánál töltötte kölcsönben, játékjoga mellé még 20 millió eurót fizetnének. A Málaga a fiatal csatárt, Alvaro Moratát szemelte ki, az ő játékospiaci értéke 7.5 millió euró körül mozog.

Megegyezés persze nem született a két klub első randevúján, de a hírek szerint ismét tárgyalóasztalhoz ülhetnek a napokban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik