Real: „Lehet, hogy egy másik csapatban többet játszanék”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.05. 10:03
Nincs kibékülve jelenlegi helyzetével Isco, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid középpályása.

A 24 éves játékos 2013-ban, nagy reményekkel érkezett a Real Madridhoz, ám nem tudott stabil kezdővé válni a spanyol gigásznál.

Isco a Marcának adott interjújában elmondta, ugyan nincs kétségbeesve, ám nem örül, amiért Zinédine Zidane vezetőedző hanyagolja.

„Két hónapja gyakorlatilag nem játszom – ecsetelte a helyzetét a 14-szeres spanyol válogatott futballista. – Nehéz, amikor az edzéseken hajtok, ám a főnök valamiért mégsem rak be a csapatba. De végül is ez az én hibám, csak magamat okolhatom. Szeretnék tisztában lenni vele, hol, miben kellene javulnom, hogy aztán sikerülhessen.”

„Nem adom fel egykönnyen. Tudom, hogy sikeres leszek, azt viszont nem, hogy a Madriddal-e, bár remélem, hogy igen. Két év van hátra a jelenlegi szerződésemből, de a klubnál nem mondanak nekem semmit, nem kerestek amiatt sem, hogy hosszabbítsak, persze én nem is gondolkoztam a váltáson. Most nyugodt vagyok, előretekintek, az a lényeg.”

„Keményen edzek majd, hogy megmutassam, helyem van a kezdőben. Zidane elmondta, hogy ez csupán azon múlik, mit mutatok a pályán. Igaz, van egy megszokott formációnk, ami gyakorlatilag kőbe van vésve, mint ahogy a kezdő tizenegy is. Lehetséges, hogy egy másik együttesben többet játszanék. Tudom azonban, hogy ez az egész az én hibám. Ha sem Ancelottinál, sem Beníteznél, sem pedig Zidane-nál nem vagyok alapember, akkor nem másban kell keresnem a probléma forrását.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik