Real: hosszabbított a 49 milliós, 16 éves csodagyerek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.16. 15:18
Szerződést hosszabbított a brazil Flamengo labdarúgócsapatával a 16 esztendős Vinícius Júnior.

A fiatal brazil tehetség az elmúlt napokban azzal került a címlapokra, hogy a klubja a hírek szerint mindenben megállapodott a spanyol gigász Real Madriddal, amely 49 millió eurót fizet a csodagyereknek titulált játékosért a Flamengónak.mindenben megállapodott a spanyol gigász Real Madriddal, amely 49 millió eurót fizet a csodagyereknek titulált játékosért a Flamengónak.

A brazil U17-es válogatottban 22 meccsen 19-szer eredményes támadót az FC Barcelona is szívesen látná a keretében, de úgy tudni, a Neymar-esettel ellentétben ezúttal a katalánok maradnak hoppon.

A Flamengo mindenesetre biztosra megy, s villámgyorsan meghosszabbította Vinícius Júnior szerződését, akinek kivásárlási ára ezáltal 30 millió euróról 45 millióra nőtt, valamint a fizetése is magasabb lett.

Persze a spanyol lapok megjegyzik, a Real Madriddal az üzlet már megköttetett, a hosszabbítás ténye nem változtat a megállapodáson, Vinícius a blancók játékosa lesz – a támadó a 2018–2019-es szezonig még nem léphet pályára a La Ligában, így addig a brazil csapatnál harcolhat a játékpercekért.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik