nemzetisport.hu 2019.06.14 08:47

Real: Hazard Modric 10-es mezszámát akarta, ez volt a válasz

Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid csütörtök este hivatalosan is bemutatta a Chelsea-től szerződtetett Eden Hazard-t. A belga klasszis egyelőre egy olyan mezzel pózolt, amin csak a neve szerepel, mivel a klubtól még nem kapott mezszámot. Pedig ő a tízest szerette volna…

 

Hazard a tízes mezben játszik a válogatottban, ez volt a száma a Chelsea-nél is évek óta, így nem olyan meglepő, hogy a Real Madridnál is szívesen látta volna ezt a hátán.

Jelenleg azonban a Real Madrid tízese Luka Modric, akitől a klub garantáltan nem fogja elvenni a számot. Hazard azonban tett egy próbát…

„Mateo Kovacicon keresztül vettem fel a kapcsolatot Luka Modriccsal, mielőtt Madridba érkeztem. Megkérdeztem, megkaphatom-e tőle a tízest. Erre csak annyit mondott, nem, keressek másik számot. Ez persze csak egy szám, nem az a fontos, hányassal a mezemen játszom, hanem az, milyen címer szerepel azon a mezen!” – mondta Hazard a bemutatásakor.

Hazard Modric mezszámát akarta, elég egyértelmű választ kapott (Fotó: AFP)

A legvalószínűbb opció egyébként, hogy a belga támadó a többek közt Cristiano Ronaldo által is viselt hetest kapja majd, azt jelenleg ugyanis Mariano Díaz viseli, de a klub a következő idényben a hírek szerint nem számol a csatárral.

Hazard korábban a Chelsea-nél a 17-es mezt is viselte, a Lille-nél pedig a 26-ost és 36-ost. A belga válogatottban a tízes előtt a 7-es és a 16-os trikóban játszott.

2019.07.16 16:48:44

Spanyol labdarúgás I. M.

A Real Madrid új csillaga őszintén beszélt testvére betegségéről és lisszaboni „szenvedéséről”.

2019.07.13 14:25:41

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK, 2019. A Zidane-mágia már kevés; Pogba és Neymar/Mbappé az álom, Eriksen és Icardi a realitás?

2019.07.08 11:57:25

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Ne(y)már! Őrült összegek és körforgás, ráadásul jöhet még Chitchanok Xaysensourinthone is...

2019.06.16 16:06:48

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Az AC/DC végül nem játszott, de Luka Modric, David Beckham és Roberto Carlos tiszteletét tette.