nemzetisport.hu 2019.06.13 15:19 Frissítve: 2019.06.14 14:33

Real: fura kérés, ezt mindenkinek vállalnia kell Ramos esküvőjén

Különleges nyár az idei Sergio Ramos életében, hiszen a Real Madrid védője június 15-én megnősül. A 33 éves védő hét esztendeje jár riporter kedvesével, Pilar Rubióval, akivel néhány egészen különleges feltételt is megszabtak esküvői vendégeiknek.

 

A meghívottakra az alábbi szabályok vonatkoznak: a mobiltelefonokat érkezéskor le kell adni, hogy bensőséges maradhasson az esemény. Ezen kívül szigorúan megszabták azt is, milyen fajta és milyen színű ruházatot ölthetnek magukra a vendégek, külön a nők és a férfiak esetében is – a hölgyek például fehéret, feketét, pirosat, rózsaszínt, narancssárgát és zöldet sem ölthetnek magukra.

18 év alattiak nem vehetnek részt az eseményen, várhatóan a pár három gyermeke is csak a szertartáson vesz részt. Az esküvő jelképe egy unikornis lesz, amely várhatóan mindenhol feltűnik majd – olyannyira, hogy legalább egy ideiglenes tetoválás formájában minden vendégnek magára kell varratnia. Állítólag erre azért van szükség, hogy biztosan azonosíthassanak minden vendéget, és így az esetleges betolakodókat is.

Nászajándékot viszont nem kér a pár, helyette az Unicefnek gyűjtenek adományokat.

A szertartás Sevillában, az ezt követő vacsora a játékos szülővárosában, Camasban lesz. Ramosék csaknem 500 főt hívtak meg, köztük a Real Madrid teljes keretét, valamint a korábbi társak közül Iker Casillast, David Beckhamet, Ronaldót, Roberto Carlost, a barcelonai kollégák közül pedig Gerard Piquét, Jordi Albát és Sergio Busquetset. Viszont a korábbi csapattárs, Cristiano Ronaldo nem szerepel a listán.

A Spanyolországban az év esküvőjének beharangozott eseményen és a vacsorán többek közt a spanyol flamencoénekes, Nina Pastori és a híres AC/DC zenekar is játszik majd – utóbbi a Marca szerint körülbelül 1 millió eurójába kerül az ifjú párnak.

Muchas gracias amor @sergioramos por cada mirada, caricia y palabra que compartimos día a día. Por cierto, me ha encantado tu regalo...Rn'RTQM * Thank you very much to my love @sergioramos for each look, caress and word we share every day. By the way, I loved your gift ... Rn'RTQM

183.9k Likes, 1,072 Comments - Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on Instagram: "Muchas gracias amor @sergioramos por cada mirada, caricia y palabra que compartimos día a día. Por..."


Siempre es un placer poder disfrutar de un gran museo @museobellasartessevilla en la mejor compañía @sergioramos. TQM Rn'R #art #culture #sevilla #mbase * It is always a pleasure to be able to enjoy a great museum @museobellasartessevilla and in the best company @sergioramos. TQM Rn'R #art #culture #sevilla #mbase

122.7k Likes, 699 Comments - Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on Instagram: "Siempre es un placer poder disfrutar de un gran museo @museobellasartessevilla en la mejor compañía..."2020.08.02 22:06:38

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. A királyi klubban ketyeg az egyik legkegyetlenebb óra, a biológiai, a kiszemeltek zöme francia.

2020.07.21 19:38:24

Spanyol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Nem én vagyok a legjobb edző, és nem én vagyok a legjobb taktikus. De vannak más jó tulajdonságaim. Szenvedélyes és motivált vagyok, ez a kettő sokkal többet ér.”

2020.07.19 16:34:08

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Iksszel búcsúzott a La Liga új bajnoka, Benzema nem lett gólkirály, a Leganésnek két ziccere volt a végén.

2020.07.19 16:33:16

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

És gólkirály lesz az argentin ász, hacsak meg nem táltosodik Benzema a Real kilenckor kezdődő mérkőzésén.

2020.07.17 08:03:49

Spanyol labdarúgás K. T. I.

2, 14, 26.9, 3081. Számok, érdekességek a Zidane-csapat spanyol bajnoki sikeréről.