nemzetisport.hu 2019.06.13 15:19 Frissítve: 2019.06.14 14:33

Real: fura kérés, ezt mindenkinek vállalnia kell Ramos esküvőjén

Különleges nyár az idei Sergio Ramos életében, hiszen a Real Madrid védője június 15-én megnősül. A 33 éves védő hét esztendeje jár riporter kedvesével, Pilar Rubióval, akivel néhány egészen különleges feltételt is megszabtak esküvői vendégeiknek.

 

A meghívottakra az alábbi szabályok vonatkoznak: a mobiltelefonokat érkezéskor le kell adni, hogy bensőséges maradhasson az esemény. Ezen kívül szigorúan megszabták azt is, milyen fajta és milyen színű ruházatot ölthetnek magukra a vendégek, külön a nők és a férfiak esetében is – a hölgyek például fehéret, feketét, pirosat, rózsaszínt, narancssárgát és zöldet sem ölthetnek magukra.

18 év alattiak nem vehetnek részt az eseményen, várhatóan a pár három gyermeke is csak a szertartáson vesz részt. Az esküvő jelképe egy unikornis lesz, amely várhatóan mindenhol feltűnik majd – olyannyira, hogy legalább egy ideiglenes tetoválás formájában minden vendégnek magára kell varratnia. Állítólag erre azért van szükség, hogy biztosan azonosíthassanak minden vendéget, és így az esetleges betolakodókat is.

Nászajándékot viszont nem kér a pár, helyette az Unicefnek gyűjtenek adományokat.

A szertartás Sevillában, az ezt követő vacsora a játékos szülővárosában, Camasban lesz. Ramosék csaknem 500 főt hívtak meg, köztük a Real Madrid teljes keretét, valamint a korábbi társak közül Iker Casillast, David Beckhamet, Ronaldót, Roberto Carlost, a barcelonai kollégák közül pedig Gerard Piquét, Jordi Albát és Sergio Busquetset. Viszont a korábbi csapattárs, Cristiano Ronaldo nem szerepel a listán.

A Spanyolországban az év esküvőjének beharangozott eseményen és a vacsorán többek közt a spanyol flamencoénekes, Nina Pastori és a híres AC/DC zenekar is játszik majd – utóbbi a Marca szerint körülbelül 1 millió eurójába kerül az ifjú párnak.

Muchas gracias amor @sergioramos por cada mirada, caricia y palabra que compartimos día a día. Por cierto, me ha encantado tu regalo...Rn'RTQM * Thank you very much to my love @sergioramos for each look, caress and word we share every day. By the way, I loved your gift ... Rn'RTQM

183.9k Likes, 1,072 Comments - Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on Instagram: "Muchas gracias amor @sergioramos por cada mirada, caricia y palabra que compartimos día a día. Por..."


Siempre es un placer poder disfrutar de un gran museo @museobellasartessevilla en la mejor compañía @sergioramos. TQM Rn'R #art #culture #sevilla #mbase * It is always a pleasure to be able to enjoy a great museum @museobellasartessevilla and in the best company @sergioramos. TQM Rn'R #art #culture #sevilla #mbase

122.7k Likes, 699 Comments - Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on Instagram: "Siempre es un placer poder disfrutar de un gran museo @museobellasartessevilla en la mejor compañía..."2019.07.16 16:48:44

Spanyol labdarúgás I. M.

A Real Madrid új csillaga őszintén beszélt testvére betegségéről és lisszaboni „szenvedéséről”.

2019.07.13 14:25:41

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK, 2019. A Zidane-mágia már kevés; Pogba és Neymar/Mbappé az álom, Eriksen és Icardi a realitás?

2019.07.08 11:57:25

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Ne(y)már! Őrült összegek és körforgás, ráadásul jöhet még Chitchanok Xaysensourinthone is...

2019.06.16 16:06:48

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Az AC/DC végül nem játszott, de Luka Modric, David Beckham és Roberto Carlos tiszteletét tette.