Real: „Felmondtál? Ügyes srác!” – zseniális ajánlat CR-nek!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.23. 10:13
null
Valószínűleg megvan Cristiano Ronaldo új klubja! (Fotó: AFP)
Úgy tűnik, elkerülhetetlen, Cristiano Ronaldóról fog szólni ez a futballnyár. A Real Madrid klasszisa lehet, hogy búcsút int a blancóknak, de persze az sem kizárt, hogy csak egy kis médiafelhajtást akart. De a lényeg nem is ez, hanem, hogy milyen klasszikusok születnek a témában!

Többen próbálkoztak már Cristiano Ronaldónál, „ajánlatot” tett már neki a Hertha BSC, egy német negyedosztályú csapat, és még sokan mások, akik így akartak egy kis figyelmet kierőszakolni a médiától.

De egyik sem olyan zseniális, mint az ír, nagyonsokadosztályú Shountrade AFC levele.

„Olá, Mr. Ronaldo!

Látom, beadtad a felmondásodat Madridban. Ügyes srác vagy!

Az ügynököd még nem keresett minket, de ne aggódj, tudjuk, sok a dolgotok. Mielőtt megkérdeznéd, igen, a válaszunk igen, szívesen beveszünk a csapatba! Azt mondják, az élet az időzítésről szól, és látod, pont akkor keresel új klubot, mikor nekünk szükségünk lenne rád. Egy-két játékosunk már olyan kimerült, nem tudjuk, visszavonultassuk, vagy elaltassuk őket.

Egy kis háttér, ha esetleg nem tudnád: a Nyugat Limericki Junior Desmond Liga másodosztályában mi elég nagy szám vagyunk. Legutóbb például a harmadik helyen végeztünk. Feljuthattunk volna, de tudod, a sérülések meg a másnaposságok… Tudod, hogy minden csapatnak megvannak a problémái. A pénz miatt ne aggódj, egy kicsit átrendezzük a költségvetést, tartunk egy-két kvízestet, és megleszünk!

Na most, a hetes számot akartuk neked adni, mert tudjuk, hogy szereted, de a srácok hazafelé elhagyták a mezt, szóval egy jó állapotú tízes mezzel várunk, rajta a neveddel. Nagyjából tiszta is még a trikó. A vér már szinte narancssárga csak rajta. Az egyikünk már egy szponzorautót is intézett neked. Eddig a nővére kertjében állt úgyis, egy csodálatos, 2004-es Toyota Yaris!

Tudd rólunk, hogy nagyon lelkesek vagyunk, és nagy terveink vannak az új idényre! Ha minden jól megy, és a srácok nem csapják szét magukat, akkor egy jó szereplés a cél a ligában, valamint egy olyan húzogatható kuka beszerzése is megvalósulhat az öltözőbe! Sőt, már egy új szponzori szerződés is úton van, amiért a legújabb generációs vödröket és dörzsiszivacsokat kapjuk majd!

Természetesen azt nem várhatod tőlünk, hogy azonnal a kezdőbe rakjunk, a srácok, akik mindig eljöttek edzésre, behisztiznének, de ha megszoktad már a környezeted, számítanánk rád a középpályán.

Egy-két formalitás: 21 nap szabadságod van egy évben, plusz az ünnepnapok. A keddek és szerdák is szabadok, mert hát, mi ugye nem vagyunk az európai porondon. Ja, és mindenki magának hozza a szigetelőszalagot a sípcsontvédőhöz. A klub költségvetése ezt már nem bírná el, így meg kellett hoznunk ezt a kemény döntést. Az italokat nem tiltjuk, de azért nem árt óvatosnak lenni a rövidekkel a meccs előtti éjjel.

Szóval, ennyi. Várunk szeretettel, ha bármi kérdésed lenne, írj Facebookon! Ha a július 21-én kezdődő edzőtáborban már ott lennél, az nagyszerű lenne, akkor ott be is mutatnánk hivatalosan. Már el is intéztük, hogy a Limerick Leader és az Observer újságírói ott legyenek!

Üdvözlettel,
a vezetőség,
Shountrade AFC,
ÍRORSZÁG”

Hát lehet erre nemet mondani?!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik