Real: féktelen költekezés? Őket hozná Pérez – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2016.01.15. 16:07
null
Agüero, Lewandowski, Pogba, Hazard – elképesztő nevek Florentino Pérez listáján (Fotó: francetvsport.fr)
Brit lapértesülések szerint Florentino Pérez 250 millió fontért szerződtethet új játékosokat a Real Madridhoz, miután a spanyol klubot a FIFA két átigazolási időszakból is eltiltotta, így a Real első emberének gyorsan kell cselekednie, ha meg szeretné erősíteni a csapatot.  

 

Miután a FIFA kizárta a következő két átigazolási időszakból (2016 nyara és 2017 tele) a Real Madridot, világszerte elképesztő találgatások láttak napvilágot, amelyek szerint Florentino Pérez, a blancók elnöke még a januári átigazolási időszakban lépne, ami az igazolásokat illeti.

A The Sun szerint az üzletember igazi nagyágyúkat készül az együtteshez csábítani: a brit napilap úgy tudja, Eden Hazard, a Chelsea belga sztárja – akinek Zidane nagy rajongója – az első számú célpont, érte mintegy 80 millió fontot fizethet ki a Real Madrid.

Ha igazak a pletykák, akkor Pérez kívánságlistáján ott van még Paul Pogba, a Juventus középpályása, Robert Lewandowski, a Bayern München fantasztikus formában lévő lengyel támadója, Sergio Agüero, a Manchester City argentin gólzsákja, valamint David de Gea, a Manchester United spanyol válogatott kapusa is.

Korábban Ernesto Bronzetti, átigazolásokkal foglalkozó ügynök is azon a véleményen volt, hogy a királyi gárda kényszerhelyzetbe került az eltiltás miatt, így muszáj gyorsan játékosokat szerződtetnie.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik