Real: ezért játszanak a hatezres stadionban – kép, videó

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.01. 14:32
null
Munkagépek lepték el a Santiago Bernabéu Stadiont és környékét (Fotó: AFP)
Mint arról mi is beszámoltunk, a következő időszakban a hatezer férőhelyes Alfredo Di Stéfano Stadionban játssza zárt kapus mérkőzéseit a Real Madrid labdarúgócsapata. Az ideiglenes költözés oka a madridi aréna felújítása, amely gőzerővel zajlik – ilyen körülmények között valóban nem lenne egyszerű játszaniuk Sergio Ramoséknak.

A klub korábbi közleménye szerint 39 hónapos munkával számol, és 2022 augusztusában várható a befejezés a tervek szerint. A mérkőzések, a stadionkörutak megrendezését és a hivatalos bolt működését a kommüniké szerint nem befolyásolják a munkálatok – ezek szerint a leállás, a jövőbeli zárt kapus mérkőzések vagy egyéb ok miatt mégis módosítottak a terven.

A koronavírus-járvány hatására három hónapig szüneteltek a La Liga küzdelmei, amelyek a 28. fordulóval június 11-én indulnak újra, a fővárosi együttes június 14-én fogadja az Eibart.

Építési területté alakult át a madridi stadion környéke (Fotó: AFP)
Építési területté alakult át a madridi stadion környéke (Fotó: AFP)

Arról, hogy milyen lesz az új stadion, IDE KATTINTVA tudhatnak meg többet.

 

Andrés Lacouture on Twitter

Así está actualmente el Santiago Bernabéu por dentro: sin sillas, sin mitad del césped... Todo esto debido a las obras de remodelación. Cuando se reanude La Liga, el Real Madrid jugará en el Alfredo Di Stefano, ubicado en Valdebebas, la ciudad deportiva. Video: @diarioas https://t.co/cFDfyFI1od


 

Diario AS on Twitter

La fachada del Bernabéu cambia de cara https://t.co/fmLvRyIyy9



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik