Real: „Egy másik klub sokkal jobb ajánlatot tett Bale-ért”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.25. 10:51
null
Bale ügynöke szerint volt egy klub, amely jóval többet kínált a walesiért, mint a Real Madrid (Fotó: Reuters)
A Real Madridban futballozó Gareth Bale ügynöke szerint kis híján meghiúsult a nyár legnagyobb átigazolása, ugyanis a walesit meg akarta tartani a Tottenham, és volt egy másik együttes is, amely ajánlatot tett ügyfeléért, ráadásul sokkal jobbat, mint a blancók.

„Nagyon nehezen sikerült összehoznunk az ügyletet, sőt, a végén majdnem meghiúsult az átigazolás. A Tottenham maradásra akarta bírni Bale-t, és volt egy másik klub, amely sokkal jobb ajánlatot tett a játékosért, mint a Real Madrid” – nyilatkozta a walesi ügynöke, Jonathan Barnett a La Sextának.

A szóban forgó klub angol sajtóhírek szerint a Manchester United, amely akár 120 millió eurót is hajlandó lett volna fizetni a szélsőért. A játékosmenedzser egyébként a nyár másik nagy spanyol igazolásáról, a Barcelonába szerződő Neymarról is szót ejtett.

„Bale a Premier League-ben játszott, ahol több díjat és kupát is nyert. Számomra ő sokkal jobb, mint Neymar” – tette hozzá Barnett.

A madridiak a bajnokság 6. fordulójában, ma 22 órakor az újonc Elche ellen lépnek pályára idegenben. Bale a Getafe elleni vasárnapi bajnoki előtt a bemelegítéskor combizomhúzódást szenvedett, és nem léphetett pályára, de a szerdai mérkőzésen már vélhetően újra bevethető lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik