Real: C. Ronaldo kihagyja az MU elleni szuperkupát – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.16. 17:28
A Marca értesülései szerint Cristiano Ronaldo nem lép pályára az augusztus 8-án rendezendő Európai Szuperkupa-mérkőzésen. A BL-győztes Real Madrid ellenfele az El-győztes Manchester United lesz Szkopjéban.

A sztároknak is pihenésre van szükségük. Lionel Messi 43 napot töltött labda nélkül a nyáron, míg Cristiano Ronaldo BL-döntőt játszott június 3-án, majd Oroszországban, a Konföderációs Kupán szerepelt a portugál válogatottal, ahol egészen az elődöntőig a csapattal maradt.

A Real Madrid klasszisa jelenleg is a családjával nyaral, az elkövetkezendő néhány napban azonban Madridba várják a szokásos szezon előtti orvosi vizsgálatra. Ezután Japánban lesz jelenése egy reklám miatt, illetve még néhány napig a családja körében pihen.

Az általában jól értesült Marca most arról ír, hogy a 32 éves támadó nem lép pályára Szkopjéban korábbi csapata ellen, mert Zinédine Zidane azt szeretné, hogy legalább tíz napot tejes intenzitással eddzen, mielőtt újra komoly meccset játszik.

A hírek szerint Cristiano Ronaldo augusztus 13-án már ott lesz a Camp Nouban a Barcelona ellen a spanyol Szuperkupa első mérkőzésén. Annak a párharcnak a visszavágóját három nappal később, 16-án rendezik Madridban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik