Real: CR 2018-ig hosszabbított, 17 millió eurót keres - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.30. 16:04
A mundodeportivo.com információja szerint sikerült egyezségre jutnia Cristiano Ronaldónak és spanyol klubjának, a Real Madridnak a közös folytatásról. Ezek szerint a portugál 2018-ig hosszabbítaná meg jelen állás szerint 2015. júniusának végén lejáró szerződését, és nem mellékesen a világ legjobban kereső futballistája lenne.

A gólerős szélső 17 millió eurót keresne szezononként, a madridi kasszát az adóvonzatokkal együtt összesen 35 millió euróval terhelné meg.

A madridi szurkolók aggódtak amiatt, hogy a portugál kedvenc távozik. Tavaly ősze óta tartja magát az a nézet, miszerint Cristiano Ronaldo nem érzi jól magát Madridban, és Gareth Bale vélhető szerződtetésével még a távozása is felmerülhet.

A walesi tulajdonost még csak várják,
a cipője viszont már megérkezett Madridba (Fotó: as.com)
A walesi tulajdonost még csak várják, a cipője viszont már megérkezett Madridba (Fotó: as.com)

Cristiano Ronaldo szerződésének meghosszabbítását egyelőre nem erősítette meg hivatalosan a Real Madrid, a spanyol honlap azonban tudni véli: igazából mindenben megegyeztek a felek, és már csak az alkalomra várnak. Florentino Pérez klubelnök ezzel az igazi nagy durranással akarja lezárni a nyári átigazolási piacot, no és Bale szerződtetésének a bejelentésével.

A walesi szélsővel kapcsolatos mai hír, hogy a vele szerződéses viszonyban lévő sportszergyártó már a madridi edzőközpontba küldte el az új futballcipőit. Apró szépséghiba: az érintett még nem futott be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik