Real: Benzema megtört, és beismerő vallomást tett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.14. 18:11
null
Tisztul a kép Benzemáék ügyében (Fotó: AFP)
Karim Benzema, a Real Madrid futballistája beismerő vallomást tett a nyomozóknak az őt is érintő szexvideós, zsarolós ügyben, amelynek egy másik francia válogatott futballista, Mathieu Valbuena volt a célpontja – írja a Marca az AFP hírügynökségre hivatkozva.

 

Benzema beismerte, hogy közvetítő szerepet töltött be a zsarolási ügyben. Gyermekkori barátja, a zsarolással meggyanúsított Karim Zenati és (az áldozat) Mathieu Valbuena között volt az összekötő kapocs.

A csatár a héten újabb 24 órát töltött őrizetben a versailles-i rendőrségen. Korábban tagadta, hogy bármi köze lenne az ügyhöz, végül – a harmadik kikérdezésen – megtört, és beismerte, hogy összekötő kapocs volt.

Zenati Benzema egyik közeli barátja. Mindketten Lyonban nőttek fel. Zenati nemrég szabadult a börtönből, ezt követően próbált segíteni neki Benzema, ahogy a korábbi években is mindig támogatta – bevallása szerint. Kettejük telefonbeszélgetését használták fel bizonyítékként a francia rendőrök.

A Real Madrid továbbra is kiáll Karim Benzema mellett, akit kihagytak a francia válogatott Németország és Anglia elleni keretéből – akárcsak Valbuenát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik