Real: „Bale fantasztikus, megérdemel még egy esélyt”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.15. 11:58
Robbie Fowler, a Liverpool korábbi kiválósága szerint Gareth Bale, a Real Madrid labdarúgója nem teljesít olyan gyengén, mint amennyire azt a szurkolók mondják, megérdemli, hogy a klubnál maradjon. Harry Redknapp, a walesi szélső korábbi edzője szerint amennyiben viszont váltani kell, akkor bármelyik angol csapat szívesen látná.
„Bale fantasztikus játékos. Kihagyott néhány helyzetet a Juventus elleni BL-elődöntőben, ami biztosan nem tett jót az önbizalmának, de még mindig a jobb teljesítményt nyújtó madridiak közé tartozott. A mostani valóban nem olyan jó szezonja, mint az előző, de a statisztikái még így sem olyan rosszak, amint azt a szurkolók állítják. Remélem, hogy marad a Realnál, megérdemel még egy esélyt” – mondta Robbie Fowler a goal.com-nak.

Harry Redknapp – akivel Bale korábban a Tottenham Hotspurnél dolgozott együtt – szintén véleményt formált a madridi légiós szezonban nyújtott teljesítményéről.

„Számomra továbbra is a világ öt legjobb játékosa között van. Nehéz szezonja van, a szurkolók is gyakran kritizálták, de még mindig nagyszerű futballista. Abban az esetben, ha visszatérne a PL-be, bármelyik angol csapat tárt karokkal várná. Ettől függetlenül szeretném, ha maradna a Real Madridnál.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik