Real: átverés volt a Klopp-ügy, de megvan Ancelotti utódja?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.20. 13:15
Kedd délután a világ összes vezető sportportálja beszámolt a Deutschland Radio értesüléseire hivatkozva arról, hogy Jürgen Klopp a Real Madridhoz szerződik a nyáron. Egy apró probléma azonban akadt, a megnevezett forrás nem létezik…

A többek között az As, a Bild, a BBC, valamint az ESPN által is átvett hír arról szólt, hogy a Real Madrid vezetősége a nyáron elengedi Carlo Ancelotti vezetőedzőt, a helyére a Borussia Dortmundtól távozó Jürgen Kloppot nevezik ki Florentino Pérezék a királyi gárda élére.Carlo Ancelotti vezetőedzőt, a helyére a Borussia Dortmundtól távozó Jürgen Kloppot nevezik ki Florentino Pérezék a királyi gárda élére.

Egyetlen apró probléma akadt csupán, az eredeti forrásként megadott „Deutschland Radio” a közösségi oldalakon említett formájában nem létezik, a Klopp-híráradatot csupán a Twitter segítségével sikerült világszerte elterjeszteni, valós alapja nincs.


Azt egyelőre senki sem tudja, ki és miért indította el a pletykahullámot, az olaszok azonban – kihasználva a rést – máris újabb nevet dobtak be.

A Sky Sports Italia a klubhoz közeli forrásokra hivatkozva állítja, Jürgen Klopp biztosan nem lesz a blancók edzője, a madridiak azonban már tárgyalnak egy lehetséges utóddal, a kívánságlistájuk első helyén a Napolit irányító Rafa Benítez áll.

Már persze ha ennek a forrásnak hihetünk…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik