Real: A Szuperkupa Ikeré, aztán meglátjuk - Ancelotti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.03. 10:54
Szerencsés – vagy éppen szerencsétlen, nézőpont kérdése – helyzetben van a BL-címvédő Real Madrid labdarúgóit irányító Carlo Ancelotti, hiszen változatlanul több kiváló kapus áll a rendelkezésére. A szakember egyelőre rövid távon gondolkodik: csak az augusztus 12-i, Sevilla elleni Szuperkupa találkozóra nevezte meg kezdő kapusát.

„Kapuskérdésben teljesen nyugodt vagyok. A Szuperkupában Iker véd, aztán a többit majd meglátjuk” – nyilatkozta Ancelotti.Ancelotti.

Az éveken át első számú kapus, Iker Casillas az előző kiírásban döntően kupatalálkozókon – BL és Király-kupa – védett, a bajnokságban Diego López állt a gólvonalon. Keylor Navas hivatalosan még mindig nem a Real játékosa, a bejelentéssel alighanem arra várnak, hogy a Casillas, López kettősből végül melyiküknek sikerült elmennie: kérők és lehetőségek akadnak mindkettőjüknél.

A tengerentúli felkészülési mérkőzésekről a Real mestere elmondta, hogy egyelőre nem lehet elégedett csapata játékával, de biztos benne, hogy a szezonban már egy másik, szebbik arcát mutatja a Real Madrid. Alapozó munkán vannak túl, így a frissesség és az összjáték is akadozott, no meg Cristiano Ronaldo sincs százszázalékos állapotban. Erre az olasz szakember szerint még legalább egy hetet várni kell.

A Szuperkupa-találkozóra rendben lesz a portugál, miként a friss sztárigazolás, James Rodríguez is. A kolumbiaitól minőségi javulást vár, csakúgy, mint Toni Kroostól, a másik nagy nyári fogástól.

A lehetséges távozókkal – Sami Khedira és Ángel di María – személyesen beszélt Ancelotti, és elmondta nekik: a megbeszéltek szerint augusztus 5-én várja őket, hogy bekapcsolódjanak a munkába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik