Real: 180 millió euróért érkezhet a Dortmund szélsője – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.25. 10:17
null
A Bild szerint Sancho is a Real Madrid célkeresztjében van (Fotó: AFP)
A Bild információi szerint a Real Madrid a nyáron újabb ajánlatot tesz a Borussia Dortmund angol válogatott szélsőjéért, Jadon Sanchóért, aki akár 180 millió eurót is megérhet Zinédine Zidane csapatának.

A spanyol As hozzáteszi, Sancho érkezésére akkor van a legnagyobb esély, ha a Real meg tud válni Gareth Bale-től, akiért elsősorban Angliából várnak ajánlatokat.

Sancho 2017 nyarán érkezett a Manchester Citytől a dortmundi együtteshez. Az angol utánpótlás-válogatott szélsőt hazája egyik legnagyobb tehetségeként tartják számon, erre a jelenlegi idényben rá is szolgál: 30 bajnokin 11 gólt szerzett, valamint 16 gólpasszt jegyeznek a neve mellett.

A Bild ugyanakkor idézi Sancho csapattársát, Marco Reust, aki amondó, a következő szezonra még biztos velük marad a 19 éves labdarúgó. Hogy utána mi lesz, az már más kérdés.

Az angol szélső 2018 végén hosszabbított Dortmundban, a jelenlegi szerződése 2022 nyaráig szól.

Nem Sancho az egyetlen Real-kiszemelt, aki a Bundesligában játszik, néhány nappal ezelőtt a Frankfurt sportigazgatója, Fredi Bobic beszélt arról, egyáltalán nem alaptalanok a Luka Joviccsal kapcsolatos pletykák.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik