HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.17 15:12 Frissítve: 2018.08.17 15:20

R. Madrid: bepanaszolták a Modricot megkörnyékező Intert a FIFA-nál

A spanyol Marca szerint hivatalos panaszt tett a Real Madrid a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél (FIFA) az Internazionale miatt, a milánóiak ugyanis a madridiak beleegyezése nélkül tárgyaltak Luka Modriccsal az esetleges átigazolásáról.

HIRDETÉS

 

Az Inter a nyáron kísérletet tett Luka Modric átigazolására, és bár a horvát középpályás nem hagyja el a Real Madridot, a királyi gárda igencsak rossz néven vette, hogy az Inter az engedélye nélkül vette fel a kapcsolatot Modriccsal és az ügynökeivel.

A szabályok szerint ugyanis ezt mindössze akkor teheti meg egy klub, ha annak a játékosnak a szerződése, aki iránt érdeklődik, hat hónapon belül lejár. Modricot 2020-ig köti szerződés a Realhoz, vagyis ezen a téren valóban nem a szabályok szerint járt el az Inter.

Javier Tebas, a La Liga elnöke Neymar és Cristiano Ronaldo példáját felhozva korábban azokat a nagy és tehetős külföldi klubokat bírálta, amelyek elviszik a sztárjátékosokat Spanyolországból.

„Meg kell kérdeznünk magunktól, hogy miért történik mindez. Az ilyenek nem csak a menedzsment hibájából esnek meg, ráadásul szerintem ez esetben nem ez a probléma, hanem az, hogy máshol történnek olyanok, amiknek nem kellene megtörténniük – vélekedik a szakember. – A PSG-ről beszélek, de ez a helyzet a Juventusszal is Cristiano Ronaldo átigazolásánál, továbbá az Inter ajánlatánál is. Utóbbinak ráadásul pénze sincs, hogy játékosokat igazoljon, erre előáll egy ilyen ajánlattal Modricnak, annyi pénzről, amennyit nem is tudom, honnan szedne össze.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.22 17:28:34

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Az Espanyol alaposan megnehezítette a királyiak dolgát, de zsebben a három pont.

2018.09.02 18:03:03

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A várható igen igazságtalan elosztásban: Messiék nyolcat szereztek, a hamar vezetést szerző újonc kettőt.

2018.09.01 19:14:35

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A Betis közkedvelt középpályása elárulta, mi segített neki, hogy hosszú pályafutása legyen.

2018.09.01 18:54:32

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Bale gólja után még kiegyenlített a Leganés, ám a második játékrészben eldöntötte a meccset a királyi gárda.

HIRDETÉS
HIRDETÉS