PSG: nem a Barcelona a hibás, ezért nem játszik Neymar!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.10. 10:44
Korábban a spanyol és francia sajtóban az a hír járta, Neymar azért nem mutatkozhat be még mindig a Paris Saint-Germainben, mert a Barcelona és a spanyol szövetség hátráltatja a papírügyek intézését. Ami a hírek szerint nem teljesen igaz…

Ami biztos, hogy Neymar továbbra sem kapta meg a játékengedélyét a PSG-nél. Ennek okáról folyamatosan folynak a találgatások, sokak szerint ez a Barcelona „búcsúajándéka” a brazil ikonnak.

A Marca azonban azt írja, a Barcelona nem szórakozásból nem küldte eddig el a papírokat, hanem azért, mert még egyetlen eurót sem látott a 222 milliós átigazolási díjból. Ezt a Barcelona hivatalosan is megerősítette később a spanyol EFE hírügynökségnek.

Ugyanis bár a katalánok kaptak egy csekket, a bank még nem igazolta vissza, hogy valóban van ekkora fedezet az utaló számláján. Amíg pedig nem kerül át a Barcelona számlájára az összeg, addig egyetlen papírt sem fognak aláírni.

A párizsiakat közben szorítja az idő, hiszen vasárnap már a Guingamp otthonában lépnek pályára a második fordulóban. Kérdés, ennyi idő elég lesz-e a pénz megérkezéséhez…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik