Mascherano négy évig a katalánok játékosa lesz

Vágólapra másolva!
2010.08.27. 09:52
null
A Liverpool elengedi középpályását a Barcelonához<br />
A Barcelona &eacute;s a Liverpool is hivatalos honlapj&aacute;n jelentette be, hogy megegyeztek Javier Mascherano &aacute;tigazol&aacute;si d&iacute;j&aacute;r&oacute;l, &iacute;gy az argentin j&aacute;t&eacute;kos a katal&aacute;nokn&aacute;l folytatja p&aacute;lyafut&aacute;s&aacute;t. A &bdquo;gr&aacute;n&aacute;tv&ouml;r&ouml;s-k&eacute;kek&rdquo; n&eacute;gy&eacute;ves szerződ&eacute;st k&ouml;tnek a 26 &eacute;ves k&ouml;z&eacute;pp&aacute;ly&aacute;ssal.

Javier Mascherano a Barcelonában folytatja pályafutását. Bár a szerződést még nem írták alá a felek, a Liverpool megegyezett a Barcelonával az átigazolási összegről. A katalánok honlapjukon jelentették be, hogy a középpályás négyéves szerződést köt velük.

Az argentin játékosnak már csak az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon kell átesnie a klubváltáshoz.

Az átigazolási összeget egyelőre egyik fél sem hozta nyilvánosságra, de mivel a Liverpool legutóbb 16 millió fontos ajánlatra mondott nemet, a spanyol média szerint a transzfer összege 25 millió euró körül mozoghat.

De van olyan újság is, amely szerint a Barcának két-három milliós emelés is elegendő volt ahhoz, hogy meggyőzze a liverpooliakat. A játékos fizetése heti 85 ezer font körül lesz.

Mascherano a hét végén érkezik Barcelonába, hogy véglegesítse a megállapodást, s előreláthatólag a hivatalos bejelentéssel sem kell megvárni az új hét kezdetét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik