Málaga: Így nem maradhatok a klubnál - Pellegrini

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.12. 12:10
A Manchester Cityvel szóba hozott Manuel Pellegrini a Sevilla elleni spanyol bajnokit megelőző sajtótájékoztatón elmondta, a Málaga rossz anyagi helyzete miatt neki és néhány játékosának nincs más választása, el kell hagynia a klubot nyáron.

„Megmondtam a klub vezetőinek, hogy a jelenlegi helyzet távol van az ideálistól, borzasztó így befejezni a szezont – mondta a chilei szakember, akinek klubja súlyos anyagi gondokkal küzd, miután az arab tulajdonos nem hajlandó költeni rá. – Sokan vagyunk úgy, hogy nem akarjuk elhagyni a Málagát, de a körülmények nem teszik lehetővé, hogy itt maradjunk. Én is így vagyok ezzel és több játékos is.”

Pellegrini a Manchester Cityről, amelynél Roberto Mancinit válthatja, nem szólt.

„Nem érdekelnek azok a hírek, amelyek más klubokkal hoznak szóba, megszoktam már, hogy minden évben előjönnek ilyen pletykák. Most csakis arra koncentrálunk, hogy kiharcoljuk az európai kupaszereplést” – mondta a szakember.

A Málagának nem elég a pályán kiharcolnia a nemzetközi szereplést, a zöldasztalnál is el kell érnie, hogy az UEFA feloldja az indulási tilalmát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik