La Liga: „Torkon ragadtam Messit, mert fattyúnak nevezett”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.25. 10:34
null
Nem volt békés a gól nélküli döntetlen (Fotó: mundodeportivo.com)
Mint arról már beszámoltunk, a Barcelona gól nélküli döntetlent játszott a Málaga otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában. A mérkőzés 81. percében összetűzésbe keveredett a hazaiak védője, Weligton és a katalánok támadója, Lionel Messi, most pedig már azt is tudjuk, hogy miért.

A televíziós felvételekből nem derült ki, hogy a brazil középhátvéd min kapta fel a vizet, a meccs után azonban az Onda Cero rádióállomás kérdésére tisztázta az okokat.

„Torkon ragadtam Messit, mert fattyúnak nevezett” – mondta a tettéért sárga lappal büntetett Weligton, aki ennek ellenére nem haragszik az argentinra, s ha a Barcelona játékosa legközelebbi találkozásuk alkalmával elnézést kér tőle, örömmel nyújt békejobbot.

A négyszeres aranylabdással kapcsolatos érdekesség, hogy a legutóbbi tíz tétmérkőzésén mindössze háromszor talált a kapuba. Ilyen gyenge mutatót legutóbb 2011 áprilisa és júliusa között produkált, amikor ugyanennyi találkozón kétszer volt eredményes.

„Az egész csapat nagyszerűen teljesített, mindenkinek jár a gratuláció. Nem könnyű féken tartani a Barcelona játékosait, de az elmúlt napokban rengeteg videofelvételt megtekintettünk, és sikerült átültetni a gyakorlatba, amit elterveztünk” – elemezte a mérkőzést Weligton.

A Barcelona vezetőedzőjének és játékosainak véleményéről itt olvashat!

A KAKASKODÁS VIDEÓN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik