La Liga: Mahrez elég jó a Barcelonához – Xavi

Vágólapra másolva!
2016.09.06. 12:01
Az FC Barcelona korábbi középpályása, Xavi legutóbbi nyilatkozatában az angol címvédő Leicester City támadóját, Rijad Mahrezt méltatta.

A nyári átigazolási időszak egyik legfelkapottabb játékosa volt Mahrez. Sokáig úgy tűnt, hogy az algériai válogatott játékos az Arsenalhoz szerződik, végül azonban maradt jelenlegi csapatánál, ráadásul 2020-ig hosszabbított. az Arsenalhoz szerződik, végül azonban maradt jelenlegi csapatánál, ráadásul 2020-ig hosszabbított.

A 36 esztendős, korábbi Barcelona-futballista Xavi – aki 1991 és 2015 között állt a katalánok alkalmazásában – úgy érzi, hogy a támadó sikeres lenne a katalánoknál, viszont örül, hogy végül maradt jelenlegi csapatánál.

„Mahrez elég jó ahhoz, hogy a Barcelonában játsszon, ennek ellenére örülök, hogy végül a maradás mellett döntött. Biztosan voltak ajánlatai, a Leicesternek hatalmas csalódás lett volna, ha a legjobb játékosuk elhagyja őket egy ilyen siker után. Érdekes lesz figyelemmel követni, hogyan teljesít ő és a csapat a mostani Bajnokok Ligájában" – mondta Xavi a Shortlistnek.

Mahrez a 2015–2016-os szezonban 37 mérkőzésen 17 gólt szerzett az angol élvonalban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik