La Liga: európai óriásklubok csábítják a Villarreal csatárát

Vágólapra másolva!
2015.03.03. 19:25
Luciano Vietto, a spanyol élvonalbeli Villarreal argentin labdarúgója egy év után elhagyhatja a „sárga tengeralattjárót", a Liverpool mellett a Real Madrid és német csapatok is szerződtetnék.

„Tudjuk, hogy sok nagy klub figyeli Lucianót, nagy a versengés érte. Mehet akár a Liverpoolhoz is, tudjuk, hogy a »vörösök« nagy csodálói a tehetségének, de a Real Madrid és két német csapat is érdeklődik iránta. A nyáron elhagyhatja a Villarrealt" – mondta Jorge Cysterpiller, a csatár ügynöke az As-nak.

A mértékadó Transfermarkt által 10 millió euróra taksált Vietto 2014 nyarán igazolt a Villarrealhoz az argentin Racing Club de Avellanedától, a 2014–2015-ös szezonban harmincegy tétmérkőzésen tizenhat gólt szerzett és hat gólpasszt adott.

Érdekesség, hogy a 21 éves Vietto nem az egyetlen córdobai születésű támadó, aki a következő idényben a Premier League-ben folytathatja: Paulo Dybala, az olasz élvonalban szereplő Palermo légiósa – és az angol elit kiszemeltje – szintén ebben az argentin provinciában született, tizenöt nappal korábban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik