La Liga: ennél a spanyol klubnál a jövő héten ismét edzenek

Vágólapra másolva!
2020.04.12. 07:22
A Real Sociedad az első spanyol élvonalbeli labdarúgóklub, amelynél újrakezdik az edzéseket a La Liga koronavírus-járvány miatti felfüggesztése idején – erről a baszk klub a hivatalos honlapján számolt be szombaton.

A Real Sociedadnál húsvéthétfő másnapján, április 14-én kezdik el a szigorúan kiscsoportos edzéseket a zubietai edzőközpontban, a klub azonban nem teszi kötelezővé a játékosoknak a foglalkozásokon való részvételt; aki szeretné betartani a társadalmi távolságtartásra vonatkozó kormányintézkedéseket, az folytatja otthonában a felkészülést.

A Real Sociedad legutóbb március 10-én játszott spanyol bajnoki mérkőzést, akkor 2–1-es győzelmet aratott tartományi riválisa, az Eibar vendégeként, és 27 forduló után a negyedik helyen áll a La Liga tabelláján.

A baszk egylet arról is beszámolt a hivatalos honlapján, hogy megegyezett játékosaival abban, hogy ha eltörölnék a spanyol bajnokság jelenlegi kiírásának hátralévő részét, akkor a labdarúgók lemondanak fizetésük 20 százalékáról.

Real Sociedad Fútbol on Twitter

COMUNICADO OFICIAL: Trabajo individualizado en Zubieta cumpliendo con las medidas sanitarias #AurreraReala https://t.co/DxXZAsdNS4



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik